Halételek

KALAMARAKIA

4240 Ft, -
Bundázott tintahal karikák,tzatzikivel és fokhagymás pitával

FILETO SOLOMOS

5480 Ft, -
Faszénen sült lazacfilé vajas párolt zöldségekkel
és Dionysos mártással.

GLOSSA

7920 Ft, -
Egész nyelvhal roston, lado-lemono öntettel,
pirított fenyőmaggal, vajas párolt zöldségekkel.

TSIPOURA

7590 Ft, -
Aranydurbincs faszénen egészben sütve,
lado-lemono öntettel, skordaliával,
friss zöldsalátával tálalva.

LAVRAKI

7590 Ft, -
Egész tengeri sügér, faszénen sütve, lado-lemono öntettel,
skordaliával és friss zöldsalátával tálalva.

SOUVLAKI THALASSINO

6820 Ft, -
Garnélarák, lazac, tintahal nyárson, faszénen sütve,
cserépben sült zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

SOUVLAKI GARIDES

7650 Ft, -
Garnélarák nyárson, faszénen sütve,
cserépben sült zöldségekkel, fokhagymás olívaolajjal.

BAKALIAROS

5390 Ft, -
Sült tőkehalfilé, skordaliával,
fokhagymás-joghurtos zöldsalátával
és paradicsommal.

KOKINOPSARO

5190 Ft, -
Mélytengeri vörös álsügér fej nélkül, faszénen sütve,
lado-lemono öntettel, skordaliával és friss zöldsalátával.

OCTAPODI

9020 Ft, -
Faszénen sült polip karok, lado-lemono öntettel, friss zöld salátával.

GARIDES TIGANITES

7650 Ft, -
Fokhagymás vajban sült tisztított rákfarok,
friss zöldsalátával és sajtos sült burgonyával.

VASILIKO KAVOURI

16390 Ft, -
Királyrák láb fokhagymás vajjal faszénen sütve,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával.

ASTAKOS (egész)

16390 Ft, -
Egész languszta, grillezve vagy Dionysos módra,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonya-karikákkal
tálalva

ASTAKOS (fél)

8750 Ft, -
Fél languszta, grillezve vagy Dionysos módra,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonya-karikákkal
tálalva.

ASTAKOMAKARONADA 1

8750 Ft, -
Fél langusztával készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 1 személyre.

ASTAKOMAKARONADA 2

16390 Ft, -
Egész langusztával készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 2 személyre.

PSARO PIATELA DIONYSOS 2

26950 Ft, -
Kétszemélyes tál a tenger finomságaival:
tengeri vörös sügér,egész tsipoura, tintahal és garnélarákok nyárson,
faszénen sütve, nyelvhal olajban sütve, vajas párolt zöldségekkel tálalva.