Halételek

KALAMARAKIA

5150 Ft, -
Pankó morzsával panírozott tintahal karikák,
tzatzikis salátával és fokhagymás pitával tálalva.

BAKALIAROS

6500 Ft, -
Rizs és kukoricalisztbe forgatott sült tőkehalfilé skordaliával,
friss zöldsalátával, fokhagymás-joghurtos öntettel.
Kérheti panko morzsában rántva is!

FILETO SOLOMOS

6500 Ft, -
Faszénen sült lazacfilé friss, vajas párolt zöldségekkel
és Dionysos mártással.

GLOSSA

9500 Ft, -
Rizs&kukorica lisztben megforgatott egész nyelvhal serpenyőben sütve,
pirított fenyőmaggal, lado-lemono öntettel. Vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.

KOKINOPSARO

6300 Ft, -
Mélytengeri vörös sügér faszénen sütve, lado-lemono öntettel.
Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

TSIPOURA

9200 Ft, -
Aranydurbincs egész vagy filé, faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

LAVRAKI

9200 Ft, -
Tengeri sügér egész vagy filé, faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

MIDIA MAVRA

5200 Ft, -
Választhat, hogy friss paradicsommal vagy mustárral főzzük a kagylókat.
A klasszikus fokhagymás fehérborban párolt tengeri fekete kagylót is örömmel elkészítjük.

OCTAPODI

12000 Ft, -
Faszénen sült polip lado-lemono öntettel, friss zöld salátával
kevés morzsolt feta sajttal tálalva.

SOUVLAKI THALASSINO

8250 Ft, -
Garnélarák, lazac és tintahal nyárson, faszénen sütve.
Cserépben sült zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

SOUVLAKI GARIDES

9250 Ft, -
Tisztított rákfarok, faszénen sütve, lado-lemono öntettel
és cserépedényben sült zöldségekkel tálalva.

GARIDES TIGANITES

9250 Ft, -
Fokhagymás vajban sült tisztított rákfarok,
friss salátával és sajtos sült burgonyával.

VASILIKO KAVOURI

29900 Ft, -
Királyrák láb fokhagymás vajjal faszénen sütve,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával.

ASTAKOS

35200 Ft, -
Languszta, grillezve vagy Dionysos módra,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával tálalva, két személyre. Egy személyre is elkészítjük.

PIKILIA ME DIAFORES GARIDES

35000 Ft, -
Pazar ráktálon garides souvlaki, karavides, királyrák láb és languszta,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával tálalva.

ASTAKOMAKARONADA

21000 Ft, -
Homárral készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 1 vagy 2 személyre.

PSARO PIATELA DIONYSOS 2

35700 Ft, -
Kétszemélyes tál a tenger finomságaival:
tengeri vörös sügér,egész tsipoura(arany durbincs), tintahal és garnélarákok nyárson,
faszénen sütve, nyelvhal olajban sütve. Vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.

PSARO PIATELA POSEIDON 4

79000 Ft, -
Exkluzív haltál négy személyre, a tenger legkülönlegesebb kínálatával:
homár, királyrák láb, arany durbincs és tengeri sügér,
tintahal és lazacfilé faszénen sütve, olívaolajban sült tőkehal filé és fűszeres apróhalak,
roston sült nyelvhal, kagylóval és sajttal töltött padlizsánroló, sült kagyló,
faszénen sült polip, vajas párolt zöldségekkel és piláffal tálalva.