Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

4570 Ft, -
A félbevágott padlizsán hajót megtöltjük apróra vágott fűszeres,
friss vegyes zöldségekkel, sütőben megsütjük és bulgurral tálaljuk.

PIATO TIS AMALTHEAS

5280 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, gombaszeleteket és spenótleveleket.
Erre ültetjük a sajttal töltött gombafejet, amit beborítunk ropogósra sült
hagyma, kaliforniai paprika és rukkola csíkokkal. Mellé rakunk serpenyőben sült
Vega Keftedes-t (zöldség golyókat) és Bourekakit (padlizsánba tekert sajtkrém rolót)
és ecsetvonásnyi articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.

ZIMÁRIKO

3250 Ft, -
Kevés fokhagymával, friss paradicsommal és friss bazsalikommal főtt
ízes szósz, laposmetélttel tálalva, megszórva reszelt feta sajttal. reszelt feta sajttal tálalva.

BOUGIOURDI

4240 Ft, -
Négy fajta sajtot friss paprikával, paradicsommal és hagymával enyhén
ízesítünk, cserépedénybe halmozzuk és kevés olíva olajjal lágyra sütjük.
Piláffal tálaljuk.