Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

4990 Ft, -
A padlizsán szeleteket közé apróra vágott fűszeres,
friss vegyes zöldségeket töltünk, sütőben megsütjük és bulgurral tálaljuk.

PIATO TIS AMALTHEAS

5800 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, gombaszeleteket és spenótleveleket.
Erre ültetjük a sajttal töltött gombafejet, amit beborítunk ropogósra sült
hagyma, kaliforniai paprika és rukkola csíkokkal. Mellé rakunk serpenyőben sült
Vega Keftedes-t (zöldség golyókat) és Bourekakit (padlizsánba tekert sajtkrém rolót)
és ecsetvonásnyi articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.

ZIMÁRIKO

3580 Ft, -
Kevés fokhagymával, friss paradicsommal és friss bazsalikommal főtt
ízes szósz, laposmetélttel tálalva, morzsolt feta sajttal megszórva

BOUGIOURDI

4690 Ft, -
Négy fajta sajtot friss paprikával, paradicsommal és hagymával enyhén
ízesítünk, cserépedénybe halmozzuk és kevés olíva olajjal lágyra sütjük.
Piláffal tálaljuk.