Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

4570 Ft, -
Sütőben sült, vegyes zöldséggel töltött padlizsán,
piláffal tálalva.

TYRI SAGANAKI

4240 Ft, -
Cserépben sült négyféle sajt paprikával és hagymával
cserépedényben sütve, piláffal tálalva.

PIATO TIS AMALTHEAS

5280 Ft, -
Serpenyőben és roston sülnek a hozzávalók:
A piláf ágyat megszórjuk lágyra sült cukorborsóval és gomba gerezdekkel.
Roston sült padlizsán karikákat és fokhagymás spenót leveleket terítünk rá,
amit egy formás, kecskesajttal töltött gombafejjel zárunk.
Tetejére olíva olajban ropogósra sült hagyma és paprika csíkokat halmozunk,
amit zöldellő sült rukkolával hintünk meg. A bőséges tálat Bourekaki
(padlizsánba tekert feta sajt olajban kisütve) és vega-Keftedes
(sült zöldség -golyó) kíséri, articsóka és puliszkakrémmel tálalva.

Zimáriko

3250 Ft, -
Fűszeres friss paradicsomszósszal ízesített metélt tészta,
reszelt feta sajttal tálalva.