Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

4570 Ft, -
A félbevágott padlizsán hajót megtöltjük apróra vágott fűszeres,
friss vegyes zöldségekkel, sütőben megsütjük és bulgurral tálaljuk.

PIATO TIS AMALTHEAS

5280 Ft, -
Serpenyőben és roston sülnek a hozzávalók:
A piláf ágyat megszórjuk lágyra sült cukorborsóval és gomba gerezdekkel.
Roston sült padlizsán karikákat és fokhagymás spenót leveleket terítünk rá.
Tetejére olíva olajban ropogósra sült hagyma és paprika csíkokat halmozunk,
amit zöldellő sült rukkolával hintünk meg. A bőséges tálat vega-Keftedes
(sült zöldség -golyó) kíséri, articsóka és puliszkakrémmel tálalva.

ZIMÁRIKO

3250 Ft, -
Kevés fokhagymával, friss paradicsommal és friss bazsalikommal főtt
ízes szósz, laposmetélttel tálalva, megszórva reszelt feta sajttal. reszelt feta sajttal tálalva.

BOUGIOURDI

4240 Ft, -
Négy fajta sajtot friss paprikával, paradicsommal és hagymával enyhén
ízesítünk, cserépedénybe halmozzuk és kevés olíva olajjal lágyra sütjük.
Piláffal tálaljuk.