Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

5500 Ft, -
A padlizsán szeletek fűszeres zöldségraguval töltve,
sütőben sütve és bulgurral tálalva.

PIATO TIS AMALTHEAS

6400 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, gombaszeleteket és spenótleveleket.
Erre ültetjük a sajttal töltött gombafejet, amit beborítunk
ropogósra sült hagyma, kaliforniai paprika és rukkola csíkokkal.
Mellé rakunk serpenyőben sült Vega Keftedes-t (zöldség golyókat)
és Bourekakit (padlizsánba tekert sajtkrém rolót)
és ecsetvonásnyi articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.

ZIMÁRIKO

3950 Ft, -
Friss bazsalikommal, fokhagymával és paradicsommal készült
metélt tészta, morzsolt feta sajttal tálalva.

BOUGIOURDI

5150 Ft, -
Négy fajta sajtot kockára vágott friss paprikával, paradicsommal
és hagymával cserépedénybe halmozunk, ízesítjük és kevés
olíva olajjal lágyra sütjük. Piláffal és pitakenyérrel tálaljuk.