Előételek Előételek

1. TZATZIKI

2500 Ft, -
Reszelt uborka és fokhagyma, lágy joghurtba keverve.

2. HTIPITI

2600 Ft, -
Friss csípős zöldpaprikával kevert fetasajt krém

3. MELITZANO

2600 Ft, -
Padlizsánkrém

4. SKORDALIA

1800 Ft, -
Fokhagymás burgonyapüré hidegen

5. DOLMADES

2400 Ft, -
szőlőlevélbe csomagolt fűszeres rizs

6. OREKTIKO PIATO KRIO

8300 Ft, -
Hideg előételeinkből összeállított tál:
Melitzano, Tzatziki, Skordalia, Htipiti,
Skoumbria,Dolmades, friss Feta sajt,
olajbogyó és ropogós Kratsanisto

7. FRESKO TYRI FETA
/ I FETA SAGANAKI / I MANOURI PSITO

2600 Ft, -
Válasszon a sajtok közül! Görög fetasajt olajbogyóval -
vagy roston sütve bazsalikomlevéllel -
vagy roston sült Manouri sajt

8. TYROPITA I SPANAKOPITA

2600 Ft, -
Két rétesből választhat:
Három sajttal készült rétes vagy
spenótos rétes feta sajttal megbolondítva

9. BOUREKAKI

2600 Ft, -
Sajtkrémmel töltött padlizsán szeletek
olíva olajon sütve, olajos magvakkal megszórva

10. KEFTEDES

2600 Ft, -
Fűszeres húslabdák nyárson, skordaliával

11. SKOUMBRIA KREMA

2900 Ft, -
Füstölt makréla krém, friss citrom és lime levével
majonézzel,főtt tojással, hagymával és metélőhagymával készítjük.

12. BAKALIARO GEMISTA

4100 Ft, -
Sajtkrémmel töltött tőkehal filé,
panko morzsa panírban, kisütve.

13. ATHERINES

2600 Ft, -
Rizs-és kukoricalisztben forgatott apróhalak,
olajban sütve, mártogató szósszal tálalva.

14. MIDIA

3100 Ft, -
Sütőben sült fűszerezett fekete kagyló

15. KALAMARAKIA TIGANITA I STA KARVOUNA

4600 Ft, -
Rizs- és kukoricalisztben forgatott tintahal karikák
olajban vagy faszénen sütve, mártogató szósszal tálalva.

16. KARAVIDES

5700 Ft, -
Langusztin farok rizs és kukoricalisztbe forgatva,
bő olajban sütve, mártogató szósszal tálalva

17. GARIDES

6200 Ft, -
Garnélarák fokhagymás vajban sütve, piláffal tálalva

18. OCTAPODI

5500 Ft, -
Hideg polipsaláta, pirított házikenyérrel.

Levesek Levesek

1. FAKI

2200 Ft, -
Mediterrán lencseleves

2. VRASTI SOUPA

3600 Ft, -
Kapros-tejszínes bárányleves

3. AVGOLEMONO

2300 Ft, -
Csirkehúsleves,joghurttal és tojásos-citromos
habarással sűrítve és reszelt Kefalo sajttal tálalva

4. KOTOSOUPA

3300 Ft, -
Tejszínes csirkeleves, friss citrommal tálalva

5. PSAROSOUPA

8300 Ft, -
Fehérborral és póréhagymával főtt égei tengeri halleves,
a "tenger gyümölcseivel".
Kérheti tejszínnel vagy friss paradicsommal készítve is!
Rendeléskor frissen készítjük!

6. FROUTOSOUPA

3100 Ft, -
Hideg gyümölcsleves szederrel, szamócával
és tejszínhabbal tálalva.

Cserépben és tepsiben sült ételek Cserépben és tepsiben sült ételek

1. MOUSAKAS

8100 Ft, -
Cserépedényben sült padlizsán és burgonya,
fűszeres darálthús raguval, besamel mártással.

2. STIFADO

8100 Ft, -
Vörösborban hagymával paradicsommal párolt
egész nyúlcomb, aszalt szilvával és piláffal tálalva.

3. KOTOPOULO SAGANAKI

9500 Ft, -
Cserépben sült tejszínes csirkemell ragu
feta sajttal, piláffal tálalva.

4. FRIKASE ARNI

12900 Ft, -
A báránycomb filét salátával és kaporral,
tejszínes mártásban puhára főzzük és burgonyával tálaljuk.

5. GARIDES SAGANAKI

15200 Ft, -
Cserépedényben paradicsomszósszal, tejszínnel,
kecske- és fetasajttal sült tisztított rákfarok, piláffal tálalva.

Roston és faszénen sültek Roston és faszénen sültek

1. GYROS

6800 Ft, -
Nyársról vagdalt fűszeres csirkehús falatok friss zöldségekkel
tzatzikivel és pitakenyérrel tálalva.

2. SOUVLAKI KOTOPOULO

7900 Ft, -
Pácolt csirkemellfilé nyárson, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

3. SOUVLAKI HIRINO

9900 Ft, -
Nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérme, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

4. SVERKOS HIRINO

7700 Ft, -
Fűszeres sertéstarja tepsiben sült burgonyával
és friss salátával tálalva.

5. KRASATO HIRINO

8600 Ft, -
Fűszeres sertéstarja fehérboros tejszínes gombamártással,
piláffal tálalva.

7. TO PIATO TOU VOSKOU

10800 Ft, -
Fillo tésztában sült paradicsomos szűzérme, feta sajttal töltve
kemencében sült zöldségekkel és polenta krémmel tálalva.

6. HORIATIKO BIFTEKI

8600 Ft, -
Görög húslepény mediterrán sajtokkal és friss kakukkfüves paradicsommal töltve.
Sült burgonyával, friss zöldsalátával és zamatos olívás-paradicsom mártással tálalva.

8. PIATELA DIONYSOU 2

24300 Ft, -
Kétszemélyes DIONYSOS tál:
Faszénen sütött, nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérmék, fűszeres sertés tarja,
csirkecomb filé, pácolt csirkemell filé nyárson, görög húslepény és gyros tzatzikivel
tepsis burgonyával piláffal és vajas párolt friss zöldségekkel tálaljuk

9. BRIZOLA MOSHARI

16100 Ft, -
Borjúborda faszénen sütve, serpenyőben sült napon aszalt aradicsomos,
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.

10. FILETO

14600 Ft, -
Bélszín fűszervajjal vagy friss zöldbors mártással, roston sült zöldségekkel és burgonyával tálalva.

11. PAIDAKIA

14000 Ft, -
Faszénen grillezett báránybordák, serpenyőben sült napon aszalt paradicsomos
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.

12. BOUTI ARNISIO

11600 Ft, -
Rozmaringos, omlós báránycsülök, tepsiben sült burgonyával tálalva,

Halételek Halételek

1. KALAMARAKIA

8300 Ft, -
Pankó morzsával panírozott tintahal karikák,
tzatzikis salátával és fokhagymás pitával tálalva.

2. BAKALIAROS

9600 Ft, -
Rizs és kukoricalisztbe forgatott sült tőkehalfilé skordaliával,
friss zöldsalátával, fokhagymás-joghurtos öntettel.
Kérheti panko morzsában rántva is!

3. FILETO SOLOMOS

10900 Ft, -
Faszénen sült lazacfilé friss, vajas párolt zöldségekkel
és Dionysos mártással.

4. GLOSSA

14000 Ft, -
Nyelvhal citromos vajban, serpenyőben sütve, capri bogyóval.
Vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.

5. KOKINOPSARO

9000 Ft, -
Vörös sügér faszénen sütve, lado-lemono öntettel.
Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

6. TSIPOURA

14000 Ft, -
Aranydurbincs egész (vagy filé) faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

7. LAVRAKI

14000 Ft, -
Farkassügér egész (vagy filé), faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

8. MIDIA MAVRA

7700 Ft, -
Választhat, hogy friss paradicsommal vagy mustárral főzzük a kagylókat.
A klasszikus fokhagymás fehérborban párolt tengeri fekete kagylót is örömmel elkészítjük.

9. OCTAPODI

18400 Ft, -
Faszénen sült polip lado-lemono öntettel, friss zöld salátával
kevés morzsolt feta sajttal tálalva.

10. SOUVLAKI THALASSINO

12400 Ft, -
Garnélarák, lazac és tintahal nyárson, faszénen sütve.
Cserépben sült zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

11. GARIDES SOUVLAKI

14000 Ft, -
Tisztított rákfarok nyárson, faszénen sütve, lado-lemono öntettel
és cserépedényben sült zöldségekkel tálalva.

12. GARIDES TIGANITES

14000 Ft, -
Fokhagymás vajban sült tisztított rákfarok,
friss salátával és sajtos sült burgonyával.

13. ASTAKOS

49000 Ft, -
Languszta, grillezve fokhagymás spenótlevelekkel
és tejszínes burgonyával tálalva,két személyre.
Egy személyre is elkészítjük.

14. VASILIKO KAVOURI

41600 Ft, -
Királyrák láb fokhagymás vajjal faszénen sütve,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával.

15. PIKILIA ME DIAFORES GARIDES

50800 Ft, -
Pazar ráktálon garnélarákok nyárson, langusztin, királyrák láb és languszta,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával tálalva.

16. ASTAKOMAKARONADA

49000 Ft, -
Langusztával készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 2 személyre. Egy személyre is elkészítjük.

17. PSARO PIATELA DIONYSOS 2

54200 Ft, -
Kétszemélyes tál a tenger finomságaival:
Vörös sügér, egész aranydurbincs, garnélarákok nyárson és tintahal
faszénen grillezve és olajban sült nyelvhal. Vajas párolt zöldségekkel tálalva.

18. PSARO PIATELA POSEIDON 4

118300 Ft, -
Exkluzív haltál négy személyre, a tenger legkülönlegesebb kínálatával:
Fél languszta, királyrák láb, aranydurbincs és farkassügér, tintahal
és lazacfilé faszénen grillezve. Olajban sült tőkehal filé, nyelvhal és apróhalak,
Kagylóval és sajttal töltött padlizsánroló, sütőben sült kagyló,
és faszénen grillezett polip, vajas párolt zöldségekkel és piláffal tálalva.

Hús nélküli ételek Hús nélküli ételek

1. IMAM BAILDI

8300 Ft, -
A padlizsán szeletek fűszeres zöldségraguval töltve,
sütőben sütve és bulgurral tálalva.

2. BOUGIOURDI

7800 Ft, -
Négy fajta sajtot kockára vágott friss paprikával, paradicsommal
és hagymával cserépedénybe halmozunk, ízesítjük és kevés
olíva olajjal lágyra sütjük. Piláffal és pitakenyérrel tálaljuk.

3. AMALTHEAS

9700 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, és gombagerezdeket. Roston sült padlizsán karikákat
és fokhagymás spenótleveleket terítünk rá.Kecskesajttal töltött gomba kerül a tetejére,
amire olajban ropogósra sütött kaliforniai paprika és hagyma csíkokat halmozunk és
meghintjük zöldellő sült rukkolával. A tálat Vega Keftedes (sült zöldséggolyók) és Bourekaki
(padlizsán szeletbe tekert sajtkrém) kíséri. Articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.

4. ZIMÁRIKO

5500 Ft, -
Friss bazsalikommal, fokhagymával és paradicsommal készült
metélt tészta, morzsolt feta sajttal tálalva.

Saláták Saláták

1. MEDITERRÁN SALÁTA

4000 Ft, -
Friss zöldsaláta, zellerszár, édeskömény, hagyma,
paradicsom és sárgarépa, citromos olivaöntettel,
olajbogyóval, pirított olajos magvakkal,
sajttal megszórva és Kratsanistoval tálalva

2. PRASINI SALATA

3600 Ft, -
Friss zöldsaláták, kerti zöldfűszerekkel
és ropogós kratsanistóval

3. TOMATOSALATA

2800 Ft, -
Friss paradicsomsaláta

4. VLAHIKI SALÁTA

4000 Ft, -
Friss zöldsaláták keveréke, paradicsom, joghurtos öntet,
morzsolt feta sajttal és capribogyóval meghintve.

5. SANTORINI SALÁTA

4500 Ft, -
Görög saláta tzatzikivel - paradicsom, paprika,
hagyma, uborka, olajbogyó, feta sajt,
olívás öntettel és tzatzikivel.

6. HORIATIKI SALÁTA

4500 Ft, -
Görög saláta - paradicsom, paprika, hagyma,
uborka, olivabogyó, feta sajt, olívaolajos öntettel.

7. AFRODITE SALATA

6800 Ft, -
Friss zöldsaláta, ruccola, körte, gyümölcsös-mézes öntettel
és kratsanistóval, grillezett Manouri sajttal.

8. LEONIDAS SALÁTA

7300 Ft, -
Friss zöldsaláták, paradicsom, capri- és olivabogyó,
saláta dresszinggel, főtt tojással, faszénen sült csirkemell
szeletekkel, szezámmaggal megszórva, pitakenyérrel tálalva.

9. THALASSINI SALÁTA

9100 Ft, -
Friss zöldsaláták, zöldségek, simogató salátaöntettel,
capri- és olajbogyóval, grillezett lazac szeletekkel, karavidesszel
és pitakenyérrel tálalva.

Köretek Köretek

1. PATATES STO FOURNO

1500 Ft, -
Tepsiben, olívaolajjal, fokhagyma
és hagyma gerezdekkel sült burgonya.

2. PSITES PATATES ME LIASTI DOMÁTA KAI SPANAKI

1900 Ft, -
Napon aszalt paradicsomos friss spenótlevelekkel
serpenyőben sült burgonya.

3. PATATES TIGANITES

1500 Ft, -
Sült hasábburgony

4. PATATES TIGANITES ME TYRI

1900 Ft, -
Hasábburgonya reszelt sajttal.

5. PATATES ME KREMA GALAKTOS KE ME SKORDO

1500 Ft, -
Fokhagymás tejszínben párolt burgonya.

6. PILAFI

1500 Ft, -
Vajjal és póráhagymával párolt rizs.

7. SPANAKI AHNISTO ME SKORDO

1500 Ft, -
Fokhagymával párolt spenótlevelek

8. LAHANIKA STON ATHMO

1900 Ft, -
Vajon párolt zöldségek, Dionysos mártással:
brokkoli, cukorborsó, két féle répa,
és héjas burgonya.

9. BULGUR

1900 Ft, -
Főtt-hántolt búzaszemek, zöldségekkel ízesítve

10. ZARZAVATIKA TIGANITA

5400 Ft, -
Roston sült friss zöldségek:
Paprika, paradicsom, padlizsán,
cukkini, gomba.

11. Pita / I Spitiko Psomi

550 Ft, -
Pitakenyér vagy házi készítésű olívás kenyér

12. KRATSANISTO

550 Ft, -
Olajos magvakkal megszórt ropogtatni való

Desszertek Desszertek

1. GALAKTOBOUREKO

2500 Ft, -
Tejjel főtt vaníliás grízes krém réteslapok között,
házi narancslekvárral.

2. FLOGERA

2750 Ft, -
Réteslapokba göngyölt diós-mézes-csokis-mandulás finomság,
vanília fagylalttal tálalva.
Rendeléskor frissen készítjük, ezért, közel 15 percet kell várakoznia
a tálalásra!
Megéri! :)

3. KADAIFI

2750 Ft, -
Dióval, mandulával töltött keleti csemege,
vanília fagylalttal tálalva.

4. FROUTOSALATA

3400 Ft, -
Friss gyümölcsválogatás

5. TOURTA TIS SOFIAS

3300 Ft, -
Csokis-marcipános piskóta, ét-és tejcsokoládé mousse rétegekkel.

6. TOURTA TIS DAFNIS

3300 Ft, -
Könnyű túrókrém aszalt gyümölcsökkel, mogyoróval, , ropogós tört ostyával,
csoki tükörmázzal bevonva.

7. TOURTA TOU ARISTARHOU

3300 Ft, -
Epres vanília torta, marcipános-fehércsokis piskótán,
fris gyümölccsel tálalva.

8. TOURTA ROZ

3300 Ft, -
Hűvös málnakrém, mogyorós habcsókkal

9. PÁTHOS

3300 Ft, -
Mézes tejszínes maracuja krém és marcipános piskóta,
roppanós mogyoróval

10. GLIKO TOU ANDREAS

3300 Ft, -
Vanília fagyi és friss banán szeletek forró csokiban,
meggyel, tejszínhabbal és tört mandulával tálalva.

11. EKPLIXI TOU DIONYSOU

3300 Ft, -
Friss gyümölcsök joghurtban, vanília fagyival, mézzel leöntve,
tejszínhabbal tálalva.
Kérheti a finomság hagyományos változatát is,- joghurt, mézzel és dióval!

12. PAGOTA Afrodite (kehelyben)

4000 Ft, -
Vegyes gyümölcsfagylalt kehelyben
tejszínhabbal és gyümölcsökkel tálalva.

13. PAGOTA Zeus (kehelyben)

4000 Ft, -
Csoki- és vaníliafagylalt kehelyben, tejszínhabbal tálalva.

14. PARFE MELI

3600 Ft, -
Kézi készítésű mézparfé

15. MAMMA MIA

3600 Ft, -
Csokoládé mousse trópusi gyümölccsel, mandula-mogyoró
lapon, csokoládé kehelyben tálalva. Glutén, laktóz és glükóz mentes !!!

Görög különlegességek Görög különlegességek

1. METAXA 5*

4 cl
2400 Ft, -

2. METAXA 7*

4 cl
2800 Ft, -

3. METAXA 12*

4 cl
4400 Ft, -

4. Ouzo TIRNAVOU 40%

4 cl
2400 Ft, -
Ánizs ízesítésű görög törkölypálinka

5. Ouzo TIRNAVOU me Karafaki

10 cl
6200 Ft, -
Ánizs ízesítésű görög törkölypálinka
üveg kancsócskában szervírozva

6. Ouzo BARBAYANNI 46%

4 cl
3300 Ft, -
Ánizs ízesítésű görög törkölypálinka

7. Ouzo BARBAYANNI me Karafaki

10 cl
8500 Ft, -
Ánizs ízesítésű görög törkölypálinka
üveg kancsócskában szervírozva

8. Tsipouro BABATZIM 42%

4 cl
3400 Ft, -
Különleges, egyazon szőlőfajtából készített pálinka.

9. Tsipouro BABATZIM me Karafaki

10 cl
7700 Ft, -
Különleges, egyazon szőlőfajtából készített pálinka,
üveg kancsócskában szervírozva

10. TENTOURA

4 cl
2500 Ft, -
Kiváló likőr a fahéj, szegfűszeg, szerecsendió,
citrusos gyümölcsök, masztix,....stb. aromájával.

11. WERMOOD red & white

8 cl
2300 Ft, -
A muskotályos szőlőből készült bort ürömfűvel, bergamottal
és Görögországban honos gyógynövényekkel ízesítették.
Eredménye ez a nagyszerű, félédes vermut.

12. JUNIQUE & Wine

10 cl
2500 Ft, -
Borókával ízesített fehérbor.
A boróka földes, hűvös és cseppet kesernyés kivonata
ad a bornak figyelemre méltó aromát.

13. Gin of Patras

2500 Ft, -

14. MASTIKA

2500 Ft, -

Koktélok Koktélok

1. PIKRO

l
3500 Ft, -
Aperol, gyöngyöző rosé bor jégkockán,
szódavíz és friss narancs szeletek

2. BOUZOUKI

l
3900 Ft, -
Metaxa 7*, szóda, lime, mentalevél

3. LYRA

l
3900 Ft, -
Ouzo, grapefruitlé, friss citrom-narancs-lime

4. FLOGERA

l
3900 Ft, -
Vodka, uborka, almalé, friss citromlé

5. XINÍ

4400 Ft, -
Gin of Patras, tonik, Junique likőrbor (boróka) és lime.

6. BAGLAMA /HORIS ALKOHOOL/

2200 Ft, -
Alkoholmentes - Almalé, friss narancslé, lime, grenadine

7. MIRODATO

4400 Ft, -
Gin of Patras, tonik, rebarbara, málna

8. MIRODATO ASPRO

4400 Ft, -
Gin of Patras, lime, tonik, rozmaring,

9. KOKKINI MENTA

5000 Ft, -
Gin of Patras, görögdinnye ízesítésű Masztika, lime, menta

10. PRÁSINI

4400 Ft, -
Gin of Patras, uborkás tonik, pár csepp bodza, friss uborka

Fehér borok Fehér borok

1. MOSCHOFILERO

0,75 l
12500 Ft, -
Egy friss kiegyensúlyozott száraz fehérbor a virágok
és citrusos gyümölcsök erős, fajtajelleges illatával
és ízével, hosszú utóízzel.

2. RETSINA Attika

0,75 l
12500 Ft, -
Különleges karakterű, ragyogó sárga színű
száraz fehérbor. Diszkrét Attikai fenyő illattal,
finom aromával, harmonikus és karakteres utóízzel

3. HARSÁNYI HÁRSLEVELŰ

0,75l
13300 Ft, -
Csodálatosan szép, tipikusan fajtajegyes hárslevelű.
Tökéletes harmóniában egyesülnek az elegáns fehérvirágos,
enyhén mézes és zamatos gyümölcsjegyek.

4. FURMINT

0,75 l
17100 Ft, -
Színe világos lime. Már az illata is elvarázsol.
Gyönyörű hordófűszerek, elegáns, hűvös gyümölcsösség
és a dűlőre jellemző sós levegő illata tör elő a pohárból...

EZEK A BOROK CSAK ÍZELÍTŐK...

0 Ft, -
Jóval több görög és magyar borból válogathat éttermünkben!

Vörös borok Vörös borok

1. KRETIKOS

0,75l
12500 Ft, -
Kréta szigetének két legősibb szőlőfajtájából készült
ez a harmonikus, könnyű, száraz vörösbor.

2. SYRAH

0,75 l
15800 Ft, -
Gazdag test, intenzív tanninok és hosszú utóíz jellemzi
ezt a lenyűgöző száraz vörösbort.

3. CABERNET SAUVIGNON

0,75 l
13600 Ft, -
Opálos mélybordó szín, hatalmas test
és érett tannin jellemzi.

4. BIKAVÉR

0,75 l
14400 Ft, -
Rendkívül összetett ízvilágú száraz vörösbor, az egri
borvidék emblematikus bora. Egy igazi "Áldás"

AGIORGITIKO

0,75l
16700 Ft, -
Mély rubint vörös bor, lila árnyalatokkal.
Összetett ízében a piros gyümölcsök
és az érlelés fűszeres aromáival.

SKALAREA

0,75 l
19800 Ft, -
A bort gyönyörű szerkezet, gazdag test, erő,
olajosság, hosszan tartó íz és aroma jellemzi

GÖRÖGSZÓ - Szekszárd

0,75 l
39300 Ft, -
Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon
házasítása, annak minden nagyszerűségével. Fekete mag,
füst, hatalmas test, elképesztő komplexitás és elegancia.

EZEK A BOROK CSAK ÍZELÍTŐK...

0 Ft, -
Jóval több görög és magyar borból válogathat éttermünkben!

Rozé borok Rozé borok

1.NÉRO Rosé

0,75 l
13800 Ft, -
A szekszárdi hagyományos borkészítés egyik
remekbe szabott darabja.

2. KADARKA SILLER

0,75 l
12500 Ft, -
Színe élénk cseresznye, illatában és ízében
a kadarkára jellemző cseresznyés és fűszeres
ízeket ismerhetjük fel.

Desszert borok Desszert borok

1. TOKAJI ASZU 5 puttonyos

0,5 l
23400 Ft, -
A borok királya, a királyok bora.
Intenzív aranysárga szín, komplex
illat és aroma jellemzi.

2. IMIGLYKOS

0,75 l
12500 Ft, -
Finoman virágos ízű félédes fehér
vagy vörös meliritos bor. Lágy kerek zamata,
ropogós savassággal zárul.

3. MAVRODAPHNE

0,75 l
12500 Ft, -
Édes vörös mazsolabor, a szeder és áfonya
intenzív bukéjával, amit az aszalt füge, a szilva
és a csokoládé édes aromája követ.

4. MUSCAT of PATRAS

0,75 l
12500 Ft, -
Halvány arany színű likőrbor a barack a túlérett dinnye
és a tejkaramella csábító aromáival. Rengeteg íz,
amiben a muskotályos szőlő tiszta frissessége fejeződik ki.