Halételek

1. KALAMARAKIA

7500 Ft, -
Pankó morzsával panírozott tintahal karikák,
tzatzikis salátával és fokhagymás pitával tálalva.

2. BAKALIAROS

8700 Ft, -
Rizs és kukoricalisztbe forgatott sült tőkehalfilé skordaliával,
friss zöldsalátával, fokhagymás-joghurtos öntettel.
Kérheti panko morzsában rántva is!

3. FILETO SOLOMOS

9900 Ft, -
Faszénen sült lazacfilé friss, vajas párolt zöldségekkel
és Dionysos mártással.

4. GLOSSA

12700 Ft, -
Nyelvhal citromos vajban, serpenyőben sütve, capri bogyóval.
Vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.

5. KOKINOPSARO

8200 Ft, -
Vörös sügér faszénen sütve, lado-lemono öntettel.
Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

6. TSIPOURA

12700 Ft, -
Aranydurbincs egész (vagy filé) faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

7. LAVRAKI

12700 Ft, -
Farkassügér egész (vagy filé), faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.

8. MIDIA MAVRA

7000 Ft, -
Választhat, hogy friss paradicsommal vagy mustárral főzzük a kagylókat.
A klasszikus fokhagymás fehérborban párolt tengeri fekete kagylót is örömmel elkészítjük.

9. OCTAPODI

16700 Ft, -
Faszénen sült polip lado-lemono öntettel, friss zöld salátával
kevés morzsolt feta sajttal tálalva.

10. SOUVLAKI THALASSINO

11300 Ft, -
Garnélarák, lazac és tintahal nyárson, faszénen sütve.
Cserépben sült zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

11. GARIDES SOUVLAKI

12700 Ft, -
Tisztított rákfarok nyárson, faszénen sütve, lado-lemono öntettel
és cserépedényben sült zöldségekkel tálalva.

12. GARIDES TIGANITES

12700 Ft, -
Fokhagymás vajban sült tisztított rákfarok,
friss salátával és sajtos sült burgonyával.

13. ASTAKOS

44500 Ft, -
Languszta, grillezve fokhagymás spenótlevelekkel
és tejszínes burgonyával tálalva,két személyre.
Egy személyre is elkészítjük.

14. VASILIKO KAVOURI

37800 Ft, -
Királyrák láb fokhagymás vajjal faszénen sütve,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával.

15. PIKILIA ME DIAFORES GARIDES

46200 Ft, -
Pazar ráktálon garnélarákok nyárson, langusztin, királyrák láb és languszta,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával tálalva.

16. ASTAKOMAKARONADA

44500 Ft, -
Langusztával készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 2 személyre. Egy személyre is elkészítjük.

17. PSARO PIATELA DIONYSOS 2

49300 Ft, -
Kétszemélyes tál a tenger finomságaival:
Vörös sügér, egész aranydurbincs, garnélarákok nyárson és tintahal
faszénen grillezve és olajban sült nyelvhal. Vajas párolt zöldségekkel tálalva.

18. PSARO PIATELA POSEIDON 4

107500 Ft, -
Exkluzív haltál négy személyre, a tenger legkülönlegesebb kínálatával:
Fél languszta, királyrák láb, aranydurbincs és farkassügér, tintahal
és lazacfilé faszénen grillezve. Olajban sült tőkehal filé, nyelvhal és apróhalak,
Kagylóval és sajttal töltött padlizsánroló, sütőben sült kagyló,
és faszénen grillezett polip, vajas párolt zöldségekkel és piláffal tálalva.