Halételek
KALAMARAKIA
6550 Ft, -
Pankó morzsával panírozott tintahal karikák,
tzatzikis salátával és fokhagymás pitával tálalva.
BAKALIAROS
7600 Ft, -
Rizs és kukoricalisztbe forgatott sült tőkehalfilé skordaliával,
friss zöldsalátával, fokhagymás-joghurtos öntettel.
Kérheti panko morzsában rántva is!
FILETO SOLOMOS
8600 Ft, -
Faszénen sült lazacfilé friss, vajas párolt zöldségekkel
és Dionysos mártással.
GLOSSA
11000 Ft, -
Nyelvhal citromos vajban, serpenyőben sütve, capri bogyóval.
Vajas párolt zöldségekkel tálaljuk.
KOKINOPSARO
7150 Ft, -
Vörös sügér faszénen sütve, lado-lemono öntettel.
Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.
TSIPOURA
11000 Ft, -
Aranydurbincs egész (vagy filé) faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.
LAVRAKI
11000 Ft, -
Farkassügér egész (vagy filé), faszénen sütve,
lado-lemono öntettel. Skordaliával és friss zöldsalátával tálaljuk.
MIDIA MAVRA
6050 Ft, -
Választhat, hogy friss paradicsommal vagy mustárral főzzük a kagylókat.
A klasszikus fokhagymás fehérborban párolt tengeri fekete kagylót is örömmel elkészítjük.
OCTAPODI
14500 Ft, -
Faszénen sült polip lado-lemono öntettel, friss zöld salátával
kevés morzsolt feta sajttal tálalva.
SOUVLAKI THALASSINO
9850 Ft, -
Garnélarák, lazac és tintahal nyárson, faszénen sütve.
Cserépben sült zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.
SOUVLAKI GARIDES
11000 Ft, -
Tisztított rákfarok nyárson, faszénen sütve, lado-lemono öntettel
és cserépedényben sült zöldségekkel tálalva.
GARIDES TIGANITES
11000 Ft, -
Fokhagymás vajban sült tisztított rákfarok,
friss salátával és sajtos sült burgonyával.
VASILIKO KAVOURI
32900 Ft, -
Királyrák láb fokhagymás vajjal faszénen sütve,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával.
ASTAKOS
38700 Ft, -
Languszta, grillezve fokhagymás spenótlevelekkel
és tejszínes burgonyával tálalva,két személyre.
Egy személyre is elkészítjük.
PIKILIA ME DIAFORES GARIDES
40150 Ft, -
Pazar ráktálon garides souvlaki, karavides, királyrák láb és languszta,
fokhagymás spenótlevelekkel és tejszínes burgonyával tálalva.
ASTAKOMAKARONADA
38700 Ft, -
Langusztával készült metélt, konyakos-tejszínes,
paradicsom mártásban, – 2 személyre.
Egy személyre is elkészítjük.
PSARO PIATELA DIONYSOS 2
42900 Ft, -
Kétszemélyes tál a tenger finomságaival:
Vörös sügér, egész aranydurbincs, garnélarákok nyárson és tintahal
faszénen grillezve és olajban sült nyelvhal. Vajas párolt zöldségekkel tálalva.
PSARO PIATELA POSEIDON 4
93500 Ft, -
Exkluzív haltál négy személyre, a tenger legkülönlegesebb kínálatával:
Fél languszta, királyrák láb, aranydurbincs és farkassügér, tintahal
és lazacfilé faszénen grillezve. Olajban sült tőkehal filé, nyelvhal és apróhalak,
Kagylóval és sajttal töltött padlizsánroló, sütőben sült kagyló,
és faszénen grillezett polip, vajas párolt zöldségekkel és piláffal tálalva.