Előételek Előételek

1. TZATZIKI

2500 Ft, -
Reszelt uborka és fokhagyma, lágy joghurtba keverve.

2. HTIPITI

2600 Ft, -
Friss csípős zöldpaprikával kevert fetasajt krém

3. MELITZANO

2600 Ft, -
Padlizsánkrém

4. SKORDALIA

1800 Ft, -
Fokhagymás burgonyapüré hidegen

5. DOLMADES

2400 Ft, -
szőlőlevélbe csomagolt fűszeres rizs

6. OREKTIKO PIATO KRIO

8300 Ft, -
Hideg előételeinkből összeállított tál: Melitzano, Tzatziki, Skordalia, Htipiti,
Skoumbria,Dolmades, friss Feta sajt, olajbogyó és ropogós Kratsanisto.

7. EPILOGI TYRION

2600 Ft, -
Válasszon a sajtok közül!-
Görög fetasajt olajbogyóval - vagy bazsalikomlevéllel sült fetasajt -
vagy roston sült Manouri sajt - vagy roston sült Halloumi sajt.

8. TYROPITA

2600 Ft, -
Három sajttal készült rétes.
Rendeléskor frissen készítjük el!

9. SPANAIFI

2600 Ft, -
Fűszeres spenót kadaifi tészta köntösébe bújva,
joghurtos öntettel és sajtchipsszel tálalva.
Kemencében frissen sütve!

11. BOUREKAKI

2600 Ft, -
Sajtkrémmel töltött padlizsán szeletek
olíva olajon sütve, olajos magvakkal megszórva

12. KEFTEDES

2600 Ft, -
Fűszeres húslabdák nyárson, skordaliával

13. SKOUMBRIA KREMA

2900 Ft, -
Füstölt makréla krém, friss citrom és lime levével
majonézzel,főtt tojással, hagymával és metélőhagymával készítjük.

14. BAKALIARO GEMISTA

4100 Ft, -
Sajtkrémmel töltött tőkehal filé,
panko morzsa panírban, kisütve.

15. ATHERINES

2600 Ft, -
Rizs-és kukoricalisztben forgatott apróhalak,
olajban sütve, mártogató szósszal tálalva.

16. MIDIA

3100 Ft, -
Sütőben sült fűszerezett fekete kagyló

17. KALAMARAKIA TIGANITA
I STA KARVOUNA

4600 Ft, -
Rizs- és kukoricalisztben forgatott tintahal karikák
olajban vagy faszénen sütve, mártogató szósszal tálalva.

18. KARAVIDES

5700 Ft, -
Langusztin farok rizs és kukoricalisztbe forgatva,
bő olajban sütve, mártogató szósszal tálalva

19. GARIDES

6200 Ft, -
Garnélarák fokhagymás vajban sütve, piláffal tálalva

20. OCTAPODI

6900 Ft, -
Faszénen grillezett polip, friss zöldsalátával,
citromos-zöldfűszeres-olívaöntettel, pitakenyérrel tálalva.