Roston és faszénen sültek

GYROS

4900 Ft, -
Nyársról vagdalt fűszeres csirkehús falatok friss zöldségekkel
tzatzikivel és pitakenyérrel tálalva.

SOUVLAKI KOTOPOULO

5700 Ft, -
Pácolt csirkemellfilé nyárson, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

SOUVLAKI HIRINO

7100 Ft, -
Nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérme, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.

SVERKOS HIRINO

5500 Ft, -
Fűszeres sertéstarja tepsiben sült burgonyával
és friss salátával tálalva.

KRASATO HIRINO

6200 Ft, -
Fűszeres sertéstarja fehérboros tejszínes gombamártással,
piláffal tálalva.

TO PIATO TOU VOSKOU

7800 Ft, -
Fillo tésztában sült paradicsomos szűzérme, feta sajttal töltve
kemencében sült zöldségekkel és polenta krémmel tálalva.

HORIATIKO BIFTEKI

6200 Ft, -
Görög húslepény mediterrán sajtokkal és friss kakukkfüves paradicsommal töltve.
Sült burgonyával, friss zöldsalátával és zamatos olívás-paradicsom mártással tálalva.

PIATELA DIONYSOU 2

17500 Ft, -
Kétszemélyes DIONYSOS tál:
Faszénen sütött, nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérmék, fűszeres sertés tarja,
csirkecomb filé, pácolt csirkemell filé nyárson, görög húslepény és gyros tzatzikivel
tepsis burgonyával piláffal és vajas párolt friss zöldségekkel tálaljuk

BRIZOLA MOSHARI

11500 Ft, -
Borjúborda faszénen sütve, serpenyőben sült napon aszalt aradicsomos,
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.

FILETO

10500 Ft, -
Bélszín fűszervajjal vagy friss zöldbors mártással, roston sült zöldségekkel és burgonyával tálalva.

PAIDAKIA

9950 Ft, -
Faszénen grillezett báránybordák, serpenyőben sült napon aszalt paradicsomos
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.

BOUTI ARNISIO

8250 Ft, -
Rozmaringos, omlós báránycsülök, tepsiben sült burgonyával tálalva,