Roston és faszénen sültek
1. GYROS
6800 Ft, -
Nyársról vagdalt fűszeres csirkehús falatok friss zöldségekkel
tzatzikivel és pitakenyérrel tálalva.
2. SOUVLAKI KOTOPOULO
7900 Ft, -
Pácolt csirkemellfilé nyárson, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.
3. SOUVLAKI HIRINO
9900 Ft, -
Nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérme, tepsiben sült burgonyával,
vajas párolt zöldségekkel és Dionysos mártással tálalva.
4. SVERKOS HIRINO
7700 Ft, -
Fűszeres sertéstarja tepsiben sült burgonyával
és friss salátával tálalva.
5. KRASATO HIRINO
8600 Ft, -
Fűszeres sertéstarja fehérboros tejszínes gombamártással,
piláffal tálalva.
7. TO PIATO TOU VOSKOU
10800 Ft, -
Fillo tésztában sült paradicsomos szűzérme, feta sajttal töltve
kemencében sült zöldségekkel és polenta krémmel tálalva.
6. HORIATIKO BIFTEKI
8600 Ft, -
Görög húslepény mediterrán sajtokkal és friss kakukkfüves paradicsommal töltve.
Sült burgonyával, friss zöldsalátával és zamatos olívás-paradicsom mártással tálalva.
8. PIATELA DIONYSOU 2
24300 Ft, -
Kétszemélyes DIONYSOS tál:
Faszénen sütött, nyársra tűzdelt pácolt sertés szűzérmék, fűszeres sertés tarja,
csirkecomb filé, pácolt csirkemell filé nyárson, görög húslepény és gyros tzatzikivel
tepsis burgonyával piláffal és vajas párolt friss zöldségekkel tálaljuk
9. BRIZOLA MOSHARI
16100 Ft, -
Borjúborda faszénen sütve, serpenyőben sült napon aszalt aradicsomos,
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.
10. FILETO
14600 Ft, -
Bélszín fűszervajjal vagy friss zöldbors mártással, roston sült zöldségekkel és burgonyával tálalva.
11. PAIDAKIA
14000 Ft, -
Faszénen grillezett báránybordák, serpenyőben sült napon aszalt paradicsomos
spenótlevelekkel és héjas burgonyával tálalva.
12. BOUTI ARNISIO
11600 Ft, -
Rozmaringos, omlós báránycsülök, tepsiben sült burgonyával tálalva,