A padlizsán szeletek fűszeres zöldségraguval töltve,
sütőben sütve és bulgurral tálalva.
2. BOUGIOURDI
7100 Ft, -
Négy fajta sajtot kockára vágott friss paprikával, paradicsommal
és hagymával cserépedénybe halmozunk, ízesítjük és kevés
olíva olajjal lágyra sütjük. Piláffal és pitakenyérrel tálaljuk.
3. AMALTHEAS
8800 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, és gombagerezdeket. Roston sült padlizsán karikákat
és fokhagymás spenótleveleket terítünk rá.Kecskesajttal töltött gomba kerül a tetejére,
amire olajban ropogósra sütött kaliforniai paprika és hagyma csíkokat halmozunk és
meghintjük zöldellő sült rukkolával. A tálat Vega Keftedes (sült zöldséggolyók) és Bourekaki
(padlizsán szeletbe tekert sajtkrém) kíséri. Articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.
4. ZIMÁRIKO
5000 Ft, -
Friss bazsalikommal, fokhagymával és paradicsommal készült
metélt tészta, morzsolt feta sajttal tálalva.
Nem lehet foglalni!
Erre a napra nem lehet foglani, legközelebbi foglalható időpont 2024. december 27.