A padlizsán szeletek fűszeres zöldségraguval töltve,
sütőben sütve és bulgurral tálalva.
BOUGIOURDI
6200 Ft, -
Négy fajta sajtot kockára vágott friss paprikával, paradicsommal
és hagymával cserépedénybe halmozunk, ízesítjük és kevés
olíva olajjal lágyra sütjük. Piláffal és pitakenyérrel tálaljuk.
AMALTHEAS
7650 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, és gombagerezdeket. Roston sült padlizsán karikákat
és fokhagymás spenótleveleket terítünk rá.Kecskesajttal töltött gomba kerül a tetejére,
amire olajban ropogósra sütött kaliforniai paprika és hagyma csíkokat halmozunk és
meghintjük zöldellő sült rukkolával. A tálat Vega Keftedes (sült zöldséggolyók) és Bourekaki
(padlizsán szeletbe tekert sajtkrém) kíséri. Articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.
ZIMÁRIKO
4350 Ft, -
Friss bazsalikommal, fokhagymával és paradicsommal készült
metélt tészta, morzsolt feta sajttal tálalva.
Nem lehet foglalni!
Ezen a napon (2023-02-14) nem lehet foglani 16 és 21 közötti időpontokra