Hús nélküli ételek

IMAM BAILDI

6550 Ft, -
A padlizsán szeletek fűszeres zöldségraguval töltve,
sütőben sütve és bulgurral tálalva.

BOUGIOURDI

6200 Ft, -
Négy fajta sajtot kockára vágott friss paprikával, paradicsommal
és hagymával cserépedénybe halmozunk, ízesítjük és kevés
olíva olajjal lágyra sütjük. Piláffal és pitakenyérrel tálaljuk.

AMALTHEAS

7650 Ft, -
Zöldséges Bulgur ágyra fektetjük a serpenyőben megforgatott
cukorborsót, és gombagerezdeket. Roston sült padlizsán karikákat
és fokhagymás spenótleveleket terítünk rá.Kecskesajttal töltött gomba kerül a tetejére,
amire olajban ropogósra sütött kaliforniai paprika és hagyma csíkokat halmozunk és
meghintjük zöldellő sült rukkolával. A tálat Vega Keftedes (sült zöldséggolyók) és Bourekaki
(padlizsán szeletbe tekert sajtkrém) kíséri. Articsóka- és puliszkakrémmel tálaljuk.

ZIMÁRIKO

4350 Ft, -
Friss bazsalikommal, fokhagymával és paradicsommal készült
metélt tészta, morzsolt feta sajttal tálalva.